Halvcirklen
×
forside aktiviteter galleri kontakt

Lone Simonsen

Lone Simonsen

lone@llz-tapet.dk

EGEN HJEMMESIDE

Hjemmeside tapet: www.llz-tapet.dk 

Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis designafdeling, København og Kunsthåndværkerskolen i Kolding.

LLZ TAPET.

Mit ene kendemærke er de håndtrykte unika Tapeter. Som jeg designer og producerer på mit værksted, Danmarks mindste Tapetfabrik.

De senere år har jeg bevæget mig i retning af større Tapetmønster billeder.

Min fremstillingsmetode er den ældgamle stencilgrafiske metode, men også her med en bevægelse ud i de monografiske metoder.

Mine kunder er oftest privatpersoner og mindre erhvervsdrivende.

Er glad for at udstille på både store og små udstillingssteder.

LLZ Stencils.

Mit andet kendemærke er at designe og producere stencils i et klart nordisk formsprog til andre brugere. Oftest til hobbyfolk, kunstnere og gds-folk.

Hertil driver jeg en international webshop og en Stencilbutik.

Mit inspirations univers er æstetikken og styrken i rytme og gentagelse af elementer og farver.

Noget så enkelt som fx: ”Sjov blå form møder sjov blå form”, kan jeg dykke ind i og udforske med et utal af skitser og små eksperimenter. I konstant lettere filosofisk dialog sammen med de små værker og mig selv.

Nogle af mine eksperimenter bliver del af større værker. Andre forbliver som min egen helt personlige og nødvendige kunstneriske motion.

Menneske-skikkelsen og dets udstråling har fulgt mig som inspirationskilde siden starten af mit kunstneriske virke. Mange er endt ud som mønsterelementer på det håndtrykte tapet, eller som større eller mindre stencilgrafiske mønsterbilleder.

Mit største dilemma er åndenød over alle de ideer, der konstant defilerer igennem mig, som jeg ikke alle kan gribe ud efter.

Du er velkommen til at kontakte mig for nærmere indblik i mulighederne for håndtrykte tapeter eller blot en interesse for mit virke.